Akcio

Akció

Érvényes 2018.01.01-től visszavonásig:

Csatlakozzon Ön is a felhős Click&Flow rendszer felhasználóink táborába. A rendszer felhasználói már több, mint 200.000 szerződést és egyéb dokumentumukat tárolják a rendszerben.

A döntés megkönnyítése érdekében az alábbi akciós lehetőségek érhetőek el:

1. 1/4 évig ingyenes 1 éves hűségvállalás esetén

2. 1/2 évig ingyenes 2 éves hűségvállalás esetén

3. 3/4 évig ingyenes 3 éves hűségvállalás esetén

4. 1 teljes évig ingyenes 4 éves hűségvállalás esetén

+ kedvezmény már meglévő ügyfeleinknek is: 

amennyiben szerződött ügyfelünk igazolt ajánlása alapján új ügyfélel szerződés kötés történik,  akkor az abban foglalt fizetendő havidíj 10%-a beszámításra kerül az ajánló szervezet által fizetendő havi díjba, így akár az ajánló szervezet teljesen ingyen is használhatja a Click&Flow rendszert mindaddig, amíg az ajánlott szervezet előfizetője a Click&Flow rendszernek.


Korábbi akcióink:

2016.10.01. -2017.06.30.

A felhős szolgáltatások árából 50% kedvezmény az első hat hónapra új megrendelés esetén. A kedvezményt csak olyan felhasználók vehetik igénybe, amelyek korábban nem voltak felhasználói a felhős Click&Flow rendszernek. Továbbá azon Click&Flow rendszer felhasználók is élhetnek a kedvezményes lehetőséggel, amelyek jelenleg MS SQL alapú földi telepítésű rendszert használnak.

2012.09.01. - 2015.08.31.
Közfeladatot ellátó ügyfeleink számára:

INGYENES tanúsított iratkezelés

GST-Systems részét képező Click&Flow-al megvalósított iratkezelés esetén cégünk nem számít fel licence költséget, tehát azt ingyenesen biztosítja ügyfelei számára felhasználói szám korlátozás nélkül.

Milyen előnyökkel jár ez:

 • Választópolgárok örömére a felhasználó szervezetek (önkormányzatok, minisztériumok, stb.) az eddig különféle ilyen jellegű szoftver licencekre fordított összegeket más hasznos tevékenységre/beruházásra fordíthatják.
 • Nem szükséges fáradságos munkával közbeszerzéseket kiírni
 • Más rendszerekkel szemben ez nem csak egy iktatóprogram, hanem egy folyamattámogató rendszer, annak minden előnyével.
 • Rendszer bevezetésével élvezhetővé válik a folyamattámogatás minden hozadéka a folyamatok gyorsabb elvégzésén át az azt végrehajtó létszám csökkenésével együtt, ami további megtakarítással jár, de a felszabaduló munkaerő akár más területen is bevethetővé válik.
 • stb.

Megjegyzés/korlátozás/egyéb költség:

 • Az akció csak a földi telepítésre vonatkozik, a felhős változat költségei a publikus árlistánkból könnyen számítható LINK, mivel ott egyéb költségek felmerülnek, de még így is lehet olcsóbb az ingyenes földi telepítésnél, mivel ebben az esetben cégünk végzi az üzemeltetést 99,95%-os rendelkezésre állással, amelynél éves szinten maximum 4 óra leállás megengedett.
  A felhős használat esetén az ár tartalmazza az úgynevezett GEO replikációt, ami annyit jelent, hogy cégünk a rendszerben tárolt adatokat/dokumentumokat nem csak Európában (3 példányban), hanem más földrészen is tárolja például esetleges földregés esetén kivédendő adatvesztések elkerülése érdekében.
 • Az akciót cégként (Zrt. stb) működő szervezetek nem vehetik igénybe csak közfeladatot ellátó szervezetek (ezen pont nem vonatkozik olyan cégekre, melyeknek tulajdonosa már használja a Click&Flow rendszert).
 • A szoftver nem szabadon letölthető, csak kollégáink vagy partner cégeink által telepíthető/oktatható, ennek (élőmunka) költségei a mindenkori árlista alapján alakul.
 • Az ingyenes rendszerben csak közvetlen iratkezeléshez kapcsolódó folyamatok képezhetőek le (bejövő/kimenő irat, ügyirat, munkapéldány, stb.), mások nem (pl.: számlajóváhagyás, megrendelés kezelés, testületi ülés előkészítés, (köz)beszerzési folyamat, stb. olyanok, amelyekhez egyedi űrlapok leképzésére van szükség).
  Amennyiben az ingyenes rendszer elégedett használata közben mégis felmerül igényként további folyamatok leképzése, akkor a mindenkori áraink alapján erre van lehetőség LINK.
 • Rendszer bevezetések kapacitásaink függvényében folyamatosan történik. Várólistáról elérhetőségeinken tud informálódni.
 • Bevezetés előtt igényelt bemutatóért költséget számítunk fel, ennek költségéről árlistánkból tájékozódhat, de ezen költséget a rendszer bevezetése esetén jóváírjuk.
 • Elektronikus aláírások kezelésére szolgáló modul nem része ajánlatunknak, mert az harmadik fél terméke. Mivel több szolgáltató terméke is beépítésre került a rendszerbe, így ilyen irányú igény esetén testreszabott árajánlatot adunk.
 • További információkat elérhetőségeinken kaphat.