Letöltések

Letöltések, leírások

Súgó

Az alábbi linken hozzáférhetővé tettük Click&Flow rendszer súgójának jelentős részét abból a célból, hogy leendő ügyfeleink tudjanak informálódni rendszerünkről, annak képességeiről és lehetőségeiről. Ezen dokumentáció nem teljeskörű, így nem tartalmazza számos kiegészítő modul leírását és annak belső működési elvét (például: WebDesk, E-mail kezelési szolgáltatások, Szkenner interfészek, Projekttervező stb.)

Általános szerződési feltételek, árlista, funkciónális összefoglaló

Az alábbi linkről letölthető a Click&Flow rendszer felhő alapú szolgáltatásának általános szerződési feltételei és az ahhoz kapcsolódó mellékletek, például az aktuális árlista pdf formátumban. Akciós árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken.

Kliens program

Felhasználónév és jelszó megadása után tölthető le/telepíthető a Click&Flow rendszer kliens programja. Felhasználónévhez és jelszóhoz a rendszerre történő előfizetés után lehet jutni (demó rendszer esetén regisztárció után). A program automatikusan települ (ClickOnce).
A telepítő program gondosokodik rendszer működéséhez szükséges kiegészítő komponensek telepítéséről is.

Fontos!! Ne telepítse ezt a kliens programot, amennyiben földi telepítésű rendszert használ, mert előfordulhat, hogy esetleges verzió eltérés miatt a továbbiakban nem fog tudni bejelentkezni a saját rendszerébe!

Workflow jelentése

Az alábbi linken a workflow értelmezéséről olvashat.